subota, 22. travnja 2017.

Miloš Zvicer

Već sam pisala o Milošu - Mr. BIG! Pa, eto, Miloš to i stvarno jest! On je definitivno najdivnija osoba koju sam ikad upoznala! Miloš je, rekli bi mi bečka škola... Pristojan, ljubazan, darežljiv, dobročudan, svestran, inovativan, talentiran, naprosto osoba koja ima sve vrline koje možete nabrojati.



Da ponovimo priču, Miloš je službeni fotograf  BedemFesta. Ovaj gospodin je i inženjer zaštite životne sredine, fotograf, sportski penjač, kipar, zidar, skulptur, gitarist, bivši instruktor u izviđačima, sakupljač starina, metalostrugar, a uskoro nadam se i pilot. UHHH! - morate duboko udahnuti da bi to sve nabrojali u jednoj rečenici!
Miloš je i nadasve dobar prijatelj. Prijatelj sa pravom karizmom. Prijatelj koji je tu za vas kada god vam treba pomoć, savjet, utjeha ili jednostavno netko tko bi vas razveselio.



Naravno, Miloš je puno više za BedemFest osim što je fotograf. Na prvom BedemFestu koji je bio daleko drugačiji od onog danas; Miloš je radio na bini sa svojim jako dobrim prijateljem. Tada je i upoznao Petra s kojim danas usko surađuje na festivalu. Miloš je s godinama bio zadužen za svakojake stvari na Bedemu, pa tako eto ove godine radi na osvjetljenju divnog Bedema. Naravno na svoju ruku, jer će i osim ostalima i njemu to osvjetljenje super doći kod slikanja.



Miloš je završni touch ovog festivala. On je onaj koji soli rane onima koji nisu mogli doći... njemu nije potreban zvuk da bi proizveo čaroliju, on to radi svojim okom i svojom lećom.

Miloš je nadasve strastven fotograf. U njegovoj se galeriji može pronaći raznolika tematika - od predivnih portreta, extremnih fotografija za vrijeme penjanja, raznih sportskih evenata, vjenčanja (prekrasnih talijanskih vjenčanja),  raznih izložba, građevina, ljudi, prirode, art fotografije...ma svega..





Savršeno izbrušeni talent koji definitivno nije nastao preko noći! Miloš gradi svoju karijeru godinama, sa potpunom strašću kako to i svaki umjetnik radi. Inspiracija je mnogim ljudima, pa tako i meni. Stojim iza toga da bi onaj koji ga poznaje trebao biti počašćen. Njegova obitelj sigurno se neizmjerno ponosi što je tako dobra i kvalitetna osoba.

Miloš je i jako skromna osoba. Kad ga pohvalite, opravdava se svojom ljubavlju prema onom što radi. Rijetko kad ćete ga čuti da sam sebe hvali, ali ga zato hvale svi ostali.

Prije dvije godine, vidjela sam Miloša na djelu. Penjao se na stupove, prodirao kroz brojnu publiku, visio sa kuta bine, zapravo, radio je sve da uhvati one prave prizore BedemFesta koje danas možemo gledati.


 Kako ljudi cijene njega, tako i on njih, a pogotovo one koje svoju dušu i emocije daju za organiziranje festivala koji odiše upravo time - emocijama i dušom!

I ove godine, oni koji se neće popesti na Bedem i uživati u njegovoj čaroliji moći će sve to osjetiti na fotografijama koje će upravo Miloš pomno okinuti za sve ljubitelje dobre glazbe!






Galerija slika  --> Miloš Zvicer Photography




Nema komentara:

Objavi komentar

Ludnica u Splitu

Moja je Amerika prosvikala skroz. Toliko ludosti u jednoj grupi nisam nikad vidla. Road trip u Split dosao je iz vedra neba. Idemo. Ostajemo...