četvrtak, 7. travnja 2016.

Pamet u glavu...

Sljedeće poglavlje... što bi značilo da sam ovo zatvorila! I jesam!!
 Imala sam super trenutaka u životu, fakat jesam, al  nekad vas život tako jako ošamari da stanete na minutu i razmišljate odakle sad ovo!?! Uvijek sam se uzdala u ljude, to nam je svima u prirodi, ali ima takvih papaka u životu koji nalete samo na one koji uživaju u tuđoj nevolji.
Sigurna sam da znate takve! Smiju vam se iza leđa, postavljaju vam nogu, nikad ne pitaju kako ste itd...
Ima jedna Maureen koja je igrala loto, to jest, igrala ga je na dva mjesta, dva različita lota, i pogodila obje kombinacije! ALI!!! Pogodila ih je na pogrešnim listićima! Pa kako?!
Karma! Ma mora da je karma! Dam se kladit da je draga Maureen nakon tog igrala loto ko luda, ali nitko ju nikad više nije spomenuo, pa sigurno nije ništa dobila!
Dam se kladit i da je Maureen bila neka vrsta gadure! Pa ju je život ošamario pa joj se vratilo. Desi se to s vremenom!
Čemu to sve?!
Pa ovako, krene te u životu, na svim poljima, super ti je, veseo si, život je lijep bla bla... I odjednom BAM! ŠAMAR! Od nikud, hallooo! Ko kad Radivoja pogodi meteor. Ali nije ista stvar, Radivoju je super, njega meteori i dalje gađaju i nikad mu ništa nije.
Maureen je sigurno poludila na kraju...

Hoću reći da nije sve tako bajno, nikad nije. Al treba bit pametan, uvijek imati rezervu, neki back up plan koji će vas tresnut po drugoj strani kad primite šamar. Vjerujem da ima puno onih koji sve trpe i trpe jer misle da će im bit bolje jednog dana. Pa pogodite kaj?! NEĆE! Morate se znat izboriti za sebe, pa makar i postali jedni od onih koji se svima smiju i uživaju u tuđoj nesreći. Makar se našli u situaciji da ne znate kako i kamo dalje, upravo u tom trenutku trebate se dić kao feniks iz pepela i vrištat iz sveg glasa. Da, ispast ćete budala, al ćete se osjećat bolje! Valjda!

Nisu svi prijatelji - prijatelji! A opet nisu sva čudovišta - čudovišta!
Nije teško skužit ko je kakav, a ako uživate u nečijoj pozornosti ne znači da je on/ona sve dobro na ovom svijetu.

Nemojte bit naivni, nemojte bit ko svi, vodite se time! Razmislite dva puta, tri puta ako treba, samo nemojte da vas život iznenada ošamari i pazite se karme, nema veće gadure. Ako ste dobri prema njoj bit će i ona prema vama.

-pamet u glavu, a među noge što uleti- rekla bi moja nona

Cheers :)





Nema komentara:

Objavi komentar

Ludnica u Splitu

Moja je Amerika prosvikala skroz. Toliko ludosti u jednoj grupi nisam nikad vidla. Road trip u Split dosao je iz vedra neba. Idemo. Ostajemo...